ВРВНА ЕДУКАЦИЈА,

ЗА ВРНИ РЕЗУЛТАТИ

 

Нашите обуки и коучинг програми се оптимизиран микс од теоретски и практични знаења кои целосно ве интегрираат во светот на дигиталниот маркетинг без разлика дали работите во маркетинг тимот на некоја компанија или пак сте менаџер кој треба да управува со маркетинг тим и да одобрува маркетинг проекти на компанијата.

MARKET DESIGN ACADEMY

 

ГРУПНА ОБУКА ЗА ВРАБОТЕНИ

ИНДИВИДУАЛНИ ОБУКИ

КОУЧИНГ ПРОГРАМИ ЗА ВРАБОТЕНИ

КОУЧИНГ ПРОГРАМИ ЗА МЕНАЏЕРИ

БЛАГОДАРИМЕ ЗА ИНТЕРЕСОТ