КРЕИРАЈ ТВОЈА

ОНЛАЈН ОБУКА

(ЧЕКОР ПО ЧЕКОР)

Научи како да креираш твоја Онлајн обука, како да ја одбереш вистинската тема, да ги користиш најефикасните едукативни алатки, како да го направиш тоа професионално со користење на бесплатни софтвери, како да ја поставиш Онлајн обуката на едукативна платформа, како да дојдеш до твоите клиенти и на кој начин можеш да ја продадеш и заработиш.

MARKET DESIGN ACADEMY

 

Светот забрзано се подготвува за „Нов свет“ на дигитална трансформација. Електронската продажба и трговија не се само празни формулациии, тие сѐ повеќе ја добиваат својата суштина и прагматичност.

За секого од нас, за многу пократок период отколку што можеме да претпоставиме, ќе стане сосема прифатлив концептот дека најголемите секојдневни активности ќе се одвиваат онлајн. Почнувајќи од приватната и професионална комуникација, преку користење на услуги и купување производи, па сѐ до формална и неформална едукација.

Во овој „нов свет“ повеќе од било кога ќе има потреба да се делат знаења, да се дава помош и поддршка, да се мисли и помага на заедницата и секој ќе биде повикан да го прави тоа.

Со оваа онлајн обука ќе ги разбиеме митовите дека за да креираш онлајн обука ти требаат многу пари, експертско знаење, технички вештини и сл. Се разбира дека дел од овие работи ти требаат, но тие се учат. Колку побргу ги научите, толку побргу ќе се адаптирате на новото време.

Онлајн обуката КРЕИРАЈ ТВОЈА ОНЛАЈН ОБУКА (ЧЕКОР ПО ЧЕКОР) ќе те научи како:

 • Како да дизајнираш Онлајн обука

 • Какви  видови на обуки постојат

 • Дефинирање на темата

 • Истражување и анализа

 • Одредување на временската рамка

 • Поставување на задачи и цели

 • Креирање на содржини

 • Користење на најдобрите едукативни алатки

 • Видео, монтажа и продукција

 • Како да креираш цени за обуката

 • Платформи за поставување на обуката

 • Промоција и продажба на Онлајн обуката

onaka.jpg

Побарај целосни информации за оваа Обука со кликање на следниов ЛИНК (во полето ПРЕДМЕТ задолжително запиши го името на обуката за која си заинтересиран, во овој случај зашиши КРЕИРАЈ ОНЛАЈН ОБУКА) или пиши нѝ на marketdesignacademy@gmail.com.

Пробај да дадеш искрен одговор на следниве прашања:

 • Дали твојата обука ќе помогне некому да реши одредени проблеми и предизвици со кои се соочува?

 • Дали твојата обука ќе помогне некому да научи нови вештини и да добие знаења од област која го интересира?

 • Дали твојата обука ќе помогне некому во постигнување на поставените цели?

 • Дали луѓето се воодушевуваат на тоа што го работиш и те прашуваат како и тие можат да го научат тоа?

Ако одговорот на поставените прашања е да, тогаш нема дилема дека твојата обука ќе биде интересна и дека ќе привлече посетители.

со лаптоп.jpg

Денес, застанете и размислете кои се потребите на „новиот свет“ и како јас можам да помогнам, а сигурно можете. Секој може и секој треба да го прави тоа . Онлајн обуката КРЕИРАЈ ТВОЈА ОНЛАЈН ОБУКА (ЧЕКОР ПО ЧЕКОР) ќе те научи како да ги пренесеш твоите знаења, искуства и вештини на најдобар можен начин и како да заработуваш од тоа. 

 

Во секој од нас се кријат одредени скриени таленти. Некој знае да готви да подготвува совршени здрави или вегански рецепти, некој знае да свири гитара, некој одлично зборува шпански јазик, некој знае како се одгледуваат орхидеи, некој ги знае сите тајни на сметководтвото и финансиското работење, некој има огромно правно искуство и знае да ги даде најдобрите правни совети, некој пишува проекти, колумни, некој практицира јога, фитнес, листата е навистина предолга.

Која и да е твојата страст и твојот талент вистинско време е да го поделиш со заедницата, а за возврат најмалку што можеш да добиеш е огромен финансиски бенефит, но и огромен број пријатели, познаници, круг на луѓе со кои ќе делите заеднички вредности и интереси и кои вашиот живот ќе го направат многу поквалитетен.

Ако досега не сте размислувале за дополнителен приход, сега е време серизоно да ја разгледата оваа можност и да научите КАКО ДА КРЕИРАТЕ ОНЛАЈН ОБУКА (ЧЕКОР ПО ЧЕКОР) преку посета на оваа онлајн обука која целосно ќе ве воведе во новите дитилани можности за трансфер на знаења.

1. Онлајн обуката КРЕИРАЈ ТВОЈА ОНЛАЈН ОБУКА (ЧЕКОР ПО ЧЕКОР) е поделена во 12 модули и секој од овие модули содржи видео лекции, електронски прирачници, упатства и задачи кои ќе ви помогнат да креирате ваша единствена Онлајн обука. Со купување на обуката веднаш добивате пристап до сите 12 модули кои можете да ги следите и усовршувате во време и период кога вам најмногу ви одговара. 

2.Со купување на обуката КРЕИРАЈ ТВОЈА ОНЛАЈН ОБУКА (ЧЕКОР ПО ЧЕКОР) добивате пристап до сите едукативни содржини во период од 3 месеци  и континуирана менторска поддршка за изработка на ваша единствена Онлајн обука.

3.Најдобрите едукатори ќе добијат можност за долгорочна соработка со Market Design Academy.

Побарај целосни информации за оваа Обука со кликање на следниов ЛИНК (во полето ПРЕДМЕТ задолжително запиши го името на обуката за која си заинтересиран, во овој случај зашиши КРЕИРАЈ ОНЛАЈН ОБУКА) или пиши нѝ на marketdesignacademy@gmail.com.

kreirajonlajnobuka.jpg

ГРУПНА ОБУКА ЗА ВРАБОТЕНИ

ИНДИВИДУАЛНИ ОБУКИ

КОУЧИНГ ПРОГРАМИ ЗА ВРАБОТЕНИ

КОУЧИНГ ПРОГРАМИ ЗА МЕНАЏЕРИ

БЛАГОДАРИМЕ ЗА ИНТЕРЕСОТ