MARKET DESIGN ACADEMY

НАШИ УСЛУГИ - БРЕНДИРАЊЕ И ONLINE ПРОДАЖБА 

 

Да се ​​има препознатлив бренд и лојални купувачи во време кога на пазарот постои динамична конкуренција е навистина голема умешност. Потребно е навистина многу време за да изградите силна емотивна врска со вашите клиенти и од обични корисници да ги претворите во бренд амбасадори.

Сепак, ако овој дел го препуштите на професионалци со големо интернационално искуство во градење и управување со брендови, тогаш тој долг период за пробивање на пазарот може рапидно да се намали, а вие да постигнете очекуван успех за многу краток временски период.

МЕНАЏИРАЊЕ НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Дали ги продавате вашите услуги и производи преку социјалните мрежи? Каква е перцепцијата на публиката за вас? Каков имиџ и репутација градите? Можете ли подобро?

ONLINE ОГЛАСУВАЊЕ

Online огласувањето е најдобрата инвестиција која можете да си ја дозволите и најголемиот бенефит од интернет револуцијата. Користејќи ја оваа наша услуга ќе ви покажеме како со мала инвестиција можете да направите огромна заработка.

КОНВЕРЗИЈА НА ПОСЕТИТЕЛИ

Замислете дека постои магично стапче кое сите ваши лајкови, коментари и споделувања на социлајните мрежи и сите посети на вашата веб-страница или online продавница ќе ги претвори во пари. Тоа би било добро нели?

Уште подобра вест е дека тоа е можно и дека не се работи за магично стапче

КОНСАЛТИНГ И МАРКЕТИНГ СТРАТЕГИЈА

Ги користиме можностите на пазарот, недостатоците на конкуренцијата, добрите можности за промоција и ги активираме клучните генератори на профитот на вашата компанија. Заеднички поставуваме цели, акциони планови ...