top of page
MARKET DESIGN ACADEMY CONTACT.jpg

СЕ РАДУВАМЕ

ШТО ЌЕ НЕ КОНТАКТИРАШ!

НАПИШИ НИ ДАЛИ СИ ЗАИНТЕРЕСИРАН/А ЗА:

- ОНЛАЈН ОБУКА ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

- МЕНАЏИРАЊЕ НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

- ДРУГА ИНФОРМАЦИЈА

Благодариме за интересот и ви посакуваме убав ден!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page