top of page
Менаџирање на социјални мрежи. Вистинско место за дигитален маркетинг. Market Design Academy.
Cacti

Статистиката вели дека бизнисите кои не го имплементираат дигиталниот маркетинг како алатка за развој гаснат многу бргу! 

АЈДЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ!  

Не се откажувајте од вашите цели, затоа што можностите се широки, потенцијалот е огромен, тоа што во моментот го гледате како безизлезна ситуација може да се промени за многу краток период.

Дури и ако сте задоволни од актуелните резултати, вашиот визионерски дух ви вели дека можете уште подобро и навистина е така МОЖЕТЕ МНОГУ ПОДОБРО!

КАКО МОЖЕМЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ?

Изработка на маркетинг стратегија за развој на брендот на Facebook и Instagram

Креирање на визуелен

идентитет

(cover/profile, темплејт за објави, огласи, визуели, рекламни кампањи и сл.)

Дизајн и изработка на визуели за Feed и Story формат

(текст, визуели, видео)

ОСНОВЕН ПАКЕТ

Сите услуги од основен пакет

Подготовка и доставување на календар за објави

Креирање на реклами, рекламни кампањи, огласување, следење

и анализа на резултати

НАПРЕДЕН ПАКЕТ

Сите услуги од основен и напреден пакет

Изработка на Facebook Ad account, поставување на Facebook pixel, поставување на цели/конверзии во Facebook pixel

ПРЕМИУМ ПАКЕТ

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА!

Дали овие услуги се скапи, дали ќе можам да си ги дозволам?

Нашите услуги се целосно прилагодени на потребите и можностите на клиентите.  Буџетот кој ќе го издвојувате за развој на вашите дигитални канали на комуникација е неспоредливо помал во однос на приходите кои ќе ги остварувате.

Дали може да ги користам овие услуги иако немам сајт/веб-продавница?

Развојот на социјалните мрежи може да ви донесе огромни резултати иако можеби во моментот немате ваш сајт или веб-продавница. Најголемиот број на онлајн продажби во светот доаѓаат токму преку социјалните мрежи.

Кој може да ги користи овие услуги?

Сите микро, мали и средни бизниси кои сакаат да ги развијат своите социјални мрежи и да ја зголемат продажбата.

Нашите услуги ги нудиме во период од еден, три, шест и дванаесет месеци.

Цените на пакетите варираат во зависност од времетраењето на соработката.

Како да знам кој пакет на услуги е најдобар за мене?

Подолу се дадени информации кои ќе ти помогнат полесно да идетификуваш кој пакет на услуги во оваа фаза и е најдобар за тебе и на така полесно да одлучиш за кој пакет (основен, напреден, премиум) ќе побараш наша понуда.

Менаџирање на социјални мрежи. Вистинско место за дигитален маркетинг. Market Design Academy.

Основниот пакет е наменет за микро и мали бизниси кои се во раната фаза на својот развој.

- Бизниси кои немаат широк спектар на производи и услуги

- Бизниси кои немаат сајт или веб-продавница

- Бизниси кои имаат слабо развиени социјални мрежи (мал број следбеници, скромен број на продажби, минимална интеракција со клиентите)

Напредниот пакет е наменет за мали и средни бизниси кои не го имплементирале во целост дигиталниот маркетинг за развој на својот бизнис и зголемување на продажбата.

- Бизниси кои не го почувствувале и искористиле потенцијалот на социјалните мрежи

- Социјалните мрежи не носат сообраќај/клиенти на нивниот сајт или веб-продавница

- Социјалните мрежи стагнираат во  својот развој, бројот на следбеници и бројот на продажби, 

Премиум пакетот е наменет за мали и средни бизниси кои постојат подолго време на пазарот, имаат социјални мрежи, свој сајт или веб-продавница. 

- Бизниси кои имаат потреба од целосно искористување на потенцијалот на социјалните мрежи и зголемување на процентот на конверзии

(конверзија на следбениците во реални купувачи и клиенти) 

- Бизниси кои сакаат да ги зголемат ефектите од рекламните кампањи на социјалните мрежи

- Бизниси кои имаат потреба да го оптимизираат и намалат трошокот за маркетинг на социјалните мрежи. а да го зголемат бројот на продажби.

ДИГИТАЛНИОТ МАРКЕТИНГ МОЖЕ
ДА НАПРАВИ ЧУДА ЗА ТВОЈОТ БИЗНИС!

Замисли дека имаш магично стапче кое сите твои лајкови, коментари и споделувања на социлајните мрежи, како и сите посети на твојот сајт или веб-продавница ќе ги претвори во реални купувачи и продажба.

Тоа би било добро нели?

Тоа магично стапче се вика дигитален маркетинг, научи како да го користиш за развој на твојот бизнис!

Дигиталниот маркетинг може да направи чуда  за твојот бизнис.

Ти ги поставуваш целите, ние ги предлагаме можностите.

Ти помагаме да ги активираш твоите клучни

потенцијали и да генерираш исклучителни резултати!

Време е за  „билдање“ на твојот бизнис.

bottom of page