top of page

ТРАНСФОРМИРАЈ ГО ТВОЈОТ ИНСТАГРАМ И ФЕЈСБУК

Cacti

Си сопственик на бизнис, фриленсер, дигитален маркетер, креативен ентузијаст, инфлуенсер ...

Instagram template Instagram Templejt 1.jpg

Немаш познавања од графички дизајн.

Сакаш да заштедиш време, енергија и пари за менаџирање на социјалните мрежи.

Одбери привлечен дизајн и професионално графичко решение!

Креиравме колекција од преку 50 различни темплејти за Фејсбук и Инстаграм во различни визуелни стилови од елегантни решенија, преку ултра модерно стилизирани графики, до стандардизирани корпоративни визуелни идентитети.

 

Одбери темплејт кој најмногу одговара на твојот естетски стил и прилагоди го според твоите потреби. Можеш да менуваш, креираш и редизајнираш неограничено, постојано создавајќи впечатливи објави кои ќе го зголемат твоето онлајн присуство, ќе ти помогнат да се позиционираш како визуелно препознатлив бренд, ќе привлечат нова публика и ќе ти помогнат да ја зголемиш продажбата!

ОВИЕ ТЕМПЛЕЈТИ СЕ СОВРШЕНО РЕШЕНИЕ ЗА ТЕБЕ ДОКОЛКУ:

Instagram template Instagram Templejt  2.jpg

ШТО ДОБИВАШ СО КУПУВАЊЕ НА ЕДЕН ТЕМПЛЕЈТ?

Привлечен и професионален визуелен идентитет на социјалните мрежи (прилагодени за Фејсбук и Инстаграм)

Можност за целосно прилагодување според твоите потреби – промена на текст, лого, бои, фонтови, фотографии, графички елементи и сл.

Видео упатство за уредување на објавите

Корисничка поддршка од наша страна

Заштедуваш време и пари наменети за графички дизајн и менаџирање на социјалните мрежи

Секој темплејт содржи 64 објави (32 post + 32 story формат) кои можат да се користат за Фејсбук и Инстаграм.

Купениот темплејт останува во трајна сопственост за корисникот.

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА!

Дали ќе можам да ги уредувам објавите иако никогаш досега не сум дизајнирал/а и немам искуство со софтвери и апликации за дизајн?

Со купување на темплејт/и, корисникот добива видео упатство на македонски јазик во кое се прикажува на кој начин самостојно може да се уредуваат објавите без претходно искуство и познавање на графички дизајн.

Уредувањето е лесно, едноставно, креативно и многу забавно!

Instagram template Instagram Templejt  3.jpg

Што можам да сменам во рамки на темплејтот?

Темплејтот може да го менуваш неограничено, менувајќи ги боите, позициите на фотографиите, самите фотографии, графичките елементи и нивните позиции, да го вметнеш твоето лого, да го менуваш текстот и фонтовите и сл.

Иако самиот темплејт содржи 64 дизајнирани објави (32 post + 32 story) со менување на фотогарфиите, текстот, графичките елементи и сл. можеш да дизајнираш неограничен број објави, а притоа да ја одржиш конзистентноста и континуитетот на визуелниот идентитет што е клучно за градење на препознатливоста на брендот.

21398619.jpg

Колку изнесува цената на еден тепмлејт?

Цената на еден темплејт изнесува 1.200 МКД.

Доколку работиш како фриленсер или дигитален маркетер и имаш потреба од повеќе темплејти можеш да купиш:

- Пакет од три различни тепмплејти за цена од 2400 МКД или

- Пакет од пет различни темплејти за цена од 3600 МКД.

Не губи време, транформирај го визулениот идентитет преку професионални графички решенија и почувствувај ја моќта на социјалните мрежи. За повеќе информации контактирај не со кликање на копчето подолу или контактирај не на телефонскиот број 070/350-175.

bottom of page