top of page

8 РАБОТИ ШТО ТРЕБА ДА ГИ НАПРАВИШ ПРЕД ДА ПОЧНЕШ СО EMAIL МАРКЕТИНГ (БЕСПЛАТЕН ПРИРАЧНИК)

Ако размислуваш да почнеш промоција и продажба на твоите производи и услуги преку email маркетинг, тоа е добра вест за нас, а можеме да гарантираме дека ќе биде уште подобра одлука за тебе, затоа што ќе го однесе твојот бизнис на едно ново, повисоко ниво и ќе ти донесе сосема поинакво бизнис искуство.


email маркетинг

Одлуката е тука, сепак ги разбираме твоите дилеми, сомнежи, непознаници кои те кочат и го отежнуваат процесот да се впуштиш во акција веднаш. Затоа тука сме да ти помогнеме да научиш како да го планираш целиот процес на промоција и email маркетингот како канал на комуникација да стане еден од твоите омилени начини да комуницираш со твоите клиенти.


Пред да почнеш да ја осмислуваш твојата email кампања, прочитај го прирачникот и следи ги чекорите, така со сигурност планирањето ќе биде беспрекорно, а успехот неизбежен.


Кликни на ОВОЈ ЛИНК и веднаш преземи го бесплатниот прирачник за email маркетинг.

Comentários


bottom of page