top of page

Дали си добар продавач? ПРОВЕРИ!

Што сѐ треба да знаете и да примените за да остварите успешна продажба?

Постојат 4 клучни моменти на кои ќе се задржиме и кои проверено даваат резултати.Погледни кои се тие 4 клучни моменти, ако правиш барем 3 од нив, тоа значи дека со добар продавач!


ПРВО

Истражете ја вашата целна група!

ВТОРО

Привлечете внимание!

ТРЕТО

Воспоставете контакт, договрете состанок, креирајте презентација!

ЧЕТВРТО

Дајте понуда!

ЗА КРАЈ

Следи го нашиот Инстаграм профил или нашата Фејсбук страница и секојдневно добивај совети и информации кои ќе ти помогнат успешно да ја направиш твојата дигитална трансформација!


Comments


bottom of page