top of page

Како да откриеш кој е овој фонт?

Супер ви е некој фонт, но не знаете како се вика?

Ви претставуваме 3 платформи каде можете да проверите за кој точно фонт се работи!

Следете ги чекорите:

Чекор 1

Направи „Screenshot“ на фонтот и прикачи ја фотографијата на некој од следниве линкови:

ЛИНК БР.1

ЛИНК БР.2

ЛИНК БР.3

Се надеваме дека информацијата ти беше корисна, ако навистина е така, сподели ја со твоите пријатели следи не на социјалните мрежи Instagram и Facebook!


Comments


bottom of page