top of page

Што прво читаш на мониторот? Провери со најбрзиот ТЕСТ од 7 секунди!


Има одредени правила во дизајнот и распоредот на текстот кои одредуваат на кој начин и според кој редослед ќе се чита одреден текст.


Погледни го визуелниот приказ подолу и провери дали навистина така читаш!

Проследи го текстот на твои пријатели, сигурно ќе им биде забавен.


Следи ги нашите блог објави и следи не на социјалните мрежи.

Comentários


bottom of page